Voedselkind 1 jaar: Tips voor nieuwe ouders

Voedselkind 1 jaar: Tips voor nieuwe ouders

Voedsel voor kinderen van 1 jaar wordt verondersteld licht verteerbaar, gemakkelijk te voeden en zo voedzaam mogelijk te zijn. Zoals u zich kunt voorstellen, hebben veel kinderen van deze leeftijdsgroep niet vaak een ontwikkeld spijsverteringssysteem en als zodanig zullen ze het moeilijk vinden om veel dingen te eten. Maar aan het eind van de dag moet je je baby nog steeds voeden en het goede nieuws is dat je de onderstaande ideeën met veel succes kunt verkennen:

Gemengde groenten en fruit

Groenten en fruit zitten boordevol mineralen en vitamines. Ze zijn ook verfrissend en plezierig voor veel kinderen. Om deze reden kunt u verschillende soorten fruit mixen en uw baby op verschillende tijdstippen van de dag voeden. Veel voorkomende soorten fruit en groenten om te overwegen zijn:

  • Avocado's – rijk aan eiwitten en vitamines
  • Appels – rijk aan vezels en gemakkelijk verteerbaar door uw peuter
  • Bananen – veelzijdig fruit dat is gevuld met koolhydraten die energie stimuleren en veel voedingsvezels
  • Papaja – Geweldige bron van vitamines, verbeterde spijsvertering en zit boordevol nuttige antioxidanten

Ongezoete volledig natuurlijke yoghurt

Uw baby heeft ook een constante aanvoer van calcium nodig om gezonde botten te ontwikkelen. Hoewel het kind dat ruimschoots uit de moedermelk krijgt, zullen naarmate het een jaar ouder wordt, externe bronnen nodig zijn. Yoghurt is een geweldige bron van calcium. Ga echter voor ongezoete natuurlijke yoghurt. Het veroorzaakt geen maagklachten bij de baby. Het is verreweg een van de beste Eten kind 1 jaar.

Introduceer vast voedsel

Op de leeftijd van 1 kunnen baby's vast voedsel gaan eten. Maar je moet dit langzaam aan doen. Begin met wat gepureerd vlees en kijk hoe uw baby erop reageert. Blijf dit doen totdat hij of zij aan alles gewend is. Daarna kunt u steeds meer vast voedsel introduceren terwijl u controleert hoe het kind erop reageert.

 

dasasdesign

Related Posts

Boekhouding Tilburg

Boekhouding Tilburg

Een hippe trend: de shisha

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.