Overweeg je om wimperextensions te nemen?

Overweeg je om wimperextensions te nemen?

Heb je van jezelf niet zo’n volle wimpers en overweeg je daarom om wimperextensions te nemen? Dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om je te beseffen dat de extensions met je eigen wimperhaartjes meegroeien, en dat je ze dus af en toe moet bijknippen. Doordat niet al je wimpers even snel groeien ontstaan er altijd na verloop van tijd legere plekjes bij de aanzet. Daarom zul je zeker om de paar weken nieuwe extensions moeten laten zetten. Dit zijn niet de vollege wimperextensions maar eerder een soort opvulling. Deze opvulling is niet zo duur als de extensions zelf, maar je blijft er natuurlijk wel constant mee in de weer.

Wat voor soort wimperextensions kies je?

Als je besloten hebt voor wimperextensions te gaan heb je diverse keuzes. De meest natuurlijk ogende extensions zijn de one by one haartjes. Deze worden haartje voor haartje op je eigen wimpers geplakt, en je moet er dus wel even geduld voor hebben. Welk type je ook kiest, je wimpers worden er vele malen voller van, en daardoor krijg je een hele open en frisse look. Dat is dan ook de reden dat steeds meer vrouwen voor wimperextensions kiezen. Je wordt wakker en hebt gelijk een mooie look, en hoeft niet eens meer make-up te gebruiken.

Nooit meer mascara opdoen: een droom?

Vind jij het super mooi om volle, zwarte wimpers te hebben maar vind je het zo’n gedoe om elke dag mascara op te doen? Heel begrijpelijk. Je moet het er in de avond immers ook weer afhalen, en dat kost minstens net zoveel tijd. Als je voor wimperextensions kiest dan is dat allemaal niet meer nodig. De extensions zijn van zichzelf gekruld en super donker van kleur, waardoor je geen mascara meer nodig hebt. Je bespaart zo veel tijd en gedoe in de ochtend en avond, en hebt toch een mooie oogopslag. Iets voor jou, one by one extensions voor ej wimpers?

dasasdesign

Related Posts

Singles events Almere

Singles events Almere

Kraamzorg in Rotterdam

Kraamzorg in Rotterdam

Babyvoeding, gezond en lekker klaarmaken

Kapper in Eindhoven

Kapper in Eindhoven

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.