Ondernemen in 100 dagen

Ondernemen in 100 dagen

In de liefde, net als in de oorlog,  is alles mogelijk. Hier is onze oorlog ondernemerschap. Je wilt een project ontwikkelen, je wilt je eigen baas zijn. Wel, met ondernemerschap kun je jezelf organiseren zoals je wilt. Je bepaalt jouw eigen doelstellingen. Is dit fundamentele en essentiële punt voldoende om jouw droom te verwezenlijken? Je wilt je eigen zaak beginnen? Win het dan!

100 dagen om te ondernemen

Zelfondernemerschap is niet gemakkelijk zonder een minimum aan steun. Ondernemen in 100 dagen is een beweging die in 2012 door ondernemers in het leven is geroepen om jonge mensen aan te moedigen ondernemer te worden. Het is inderdaad een wedstrijd die precies 100 dagen duurt voor jongeren tussen 18 en 30 jaar met veelbelovende en toekomstgerichte projecten. Elk jaar lanceert “Ondernemen in 100 dagen” de wedstrijd waar alle jonge projecthouders zich voor inschrijven. 2500€ te storten op een bankrekening, verzekeringen, een jaar website, coaching en media-coaching, enz… dat zijn enkele van de onderdelen van de te winnen prijs.

Schrijf je vanaf 15 januari in op de website Ondernemen in 100 dagen, vul het dossier over jouw project in en maak tussen 15/01 en 25/04 een video van één minuut waarin je jouw bedrijfsproject voorstelt. Om geselecteerd te worden voor de volgende fase, moet je video gestemd worden door een buzz strategie. Als je tot de 20 finalisten wordt gerekend, houd je op 17/05 een pitch voor de jury en begin juni krijgt je jouw prijs als je tot de 10 winnaars behoort.

Ondernemer zijn betekent dat je je idee kunt ontwikkelen, nieuwe uitdagingen kunt aangaan, je eigen baan kunt creëren, meer geld kunt verdienen, meer vrijheid hebt, je tijd kunt indelen, zin aan je leven kunt geven, autonomie kunt verwerven en je creativiteit kunt ontwikkelen. Ondernemen in 100 dagen is er om jongeren te helpen hun dromen waar te maken.

 

dasasdesign

Related Posts

Ondernemers moeten een cliëntenonderzoek uitvoeren

Waaraan moet een goed webdesign voldoen

Waaraan moet een goed webdesign voldoen

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.