Kraamzorg in Rotterdam

Kraamzorg in Rotterdam

Wanneer je zwanger bent kun je begeleiding krijgen tijden je gehele zwangerschap en na je zwangerschap. Een verloskundigenpraktijk zal je bijstaan in het gehele proces. De verpleegkundige zal je voorzien van alle nodige informatie tijdens afspraken en de echo’s afnemen. Het fijne aan je contact met de verloskundigen praktijk is dat je contact krijgt met één kraamverzorgster. Je kunt met je persoonlijke kraamverzorgster contact opnemen voor en na je bevalling. Het fijne is dat je kraamverzorgster 24 uur per dag bereikbaar is. Daarnaast is de praktijk ook altijd te bereiken. Hierdoor krijg je de beste kraamzorg in Rotterdam tijdens je zwangerschap en na de bevalling.

Zorg tijdens je zwangerschap

Voorafgaand aan de bevalling krijg je informatie en hulp van de verpleegkundige. Al tijdens je zwangerschap zal een verloskundige je aan informatie voorzien. Je zult je kindje tijdens echo’s en eventuele pretecho’s voor het eerst te zien krijgen. Bij de echo afspraken, zul je dus tevens informatie meekrijgen. Je krijgt informatie over je zwangerschap met tips om de periode zo prettig mogelijk door te komen. Naast informatie over je zwangerschap zul je informatie meekrijgen over de bevalling en kraamperiode. Hierdoor zorgt de verpleegkundige dat je prettig voor kunt bereiden.

Bevalling en kraamzorg

Het fijne aan het proces is dat je contact krijgt met één kraamverzorgster. Je kunt met je persoonlijke kraamverzorgster contact opnemen voor en na je bevalling. Het fijne is dat je kraamverzorgster de hele dag door bereikbaar is. Als je merkt dat je weeën opkomen dan kun je bellen en dan de kraamverzorgster er meteen aankomen. Ook als je vragen hebt en iets aan je lichaam merkt is het fijn dat de kraamverzorgster altijd standby is. Als je kiest voor een thuisbevalling dan zal de kraamverzorgster je de hele periode bijstaan. Na je bevalling is het vaak erg fijn om een kraamverzorgster te hebben. Je wordt natuurlijk geholpen met het verzorgen van je kindje. Nadat je bevallen bent kun je zelf ook zorg en ondersteuning ontvangen.

dasasdesign

Related Posts

Singles events Almere

Singles events Almere

Kapper in Eindhoven

Kapper in Eindhoven

Special effects make-up bestellen?

Special effects make-up bestellen?

Wanneer ga je naar een fysiotherapeut toe?

Wanneer ga je naar een fysiotherapeut toe?

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.