Kapper in Eindhoven

Kapper in Eindhoven

Wil jij jezelf goed onder handen laten nemen? Met een bezoek aan de kapper in Eindhoven, wordt je tot in de (haar)puntjes verzorgd. Met de lente op komst mag het haar wel weer wat vrolijker zitten. Met een knipbeurt en een nieuwe kleurtje, voel jij je weer als herboren. Daarnaast is een bezoek aan de kapper een moment voor jezelf, waar je even tot rust kan komen. Een kopje koffie, een praatje en even goed voor jezelf zorgen. Iedere vrouw (of man) mag een self care momentje inlassen van tijd tot tijd! Inspiratie nodig voor nieuwe kapsels? Lees hier verder over verschillende haar ideeën waarmee jij een nieuwe look kan creëren.

Stijlvolle haar ideeën

Ben jij op zoek naar een stralende look? Voor een basisverzorging is het nodig om de  zoveel tijd je haar te laten knippen bij een kapper in Eindhoven. Zo blijft je haar gezond en sterk. Maar het oog wil ook wat! Voor een opvallende look met weelderige lokken laat je extensions zetten. Deze worden aan de wortels van de eigen haar bevestigd, voor een natuurlijke en volle look. Dit is ideaal voor wanneer je haar lang wil laten groeien, maar dit niet lukt. Ook wanneer je fijn haar hebt met weinig volume, zijn extensions een goede uitkomst. Zo kan je alsnog genieten van een volle bos haar, waarmee jij altijd goed voor de dag komt!

Kle(u)ren maken de vrouw!

Kies eens voor een andere kleur voor afwisseling. Een erg populaire look is de balayage. Hierbij wordt er gezorgd voor een natuurlijk verloop van haarkleur. Meestal verloopt dit van donker naar licht. Zo heb je een donkere kleur bij de haarwortels, en bijvoorbeeld een blonde kleur bij de puntjes van je haar. Dit kapsel is ook erg gemakkelijk in onderhoud. Je hoeft de kleuren niet regelmatig bij te werken, aangezien het er ook natuurlijk uitziet wanneer de balayage uitgroeit. Zo haal je het meeste uit je kapsel. Bij een kapper in Eindhoven ben je bij het juiste adres om jezelf even lekker te verwennen!

dasasdesign

Related Posts

Singles events Almere

Singles events Almere

Kraamzorg in Rotterdam

Kraamzorg in Rotterdam

Babyvoeding, gezond en lekker klaarmaken

Special effects make-up bestellen?

Special effects make-up bestellen?

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.