Een hippe trend: de shisha

Je hebt het vast al weleens gezien: de Shisha, of de waterpijp! Het is een apparaat waarmee je kunt roken. In je eentje, maar ook gezellig met een groep vrienden bijvoorbeeld. Met het mooie uiterlijk staan ze mooi als decoratie, in je eigen huis of in bars en restaurants. Maar er zijn tegenwoordig ook heuse shisha lounges en bars, waar je naartoe kunt gaan om samen met anderen te roken. Omdat het zo´n populair item is, kan het lastig zijn de juiste te vinden. Hoe vind je de mooiste en fijnste shisha en waar let je op bij het kopen van een shisha?

Welke soorten waterpijp heb je?

Er bestaan verschillende soorten shisha waterpijpen. Welke jij heb beste kunt kopen hangt af van hoe je hem wilt gebruiken. Wil je hem voor thuis om in je eentje af en toe te roken? Dan kan je een goedkopere waterpijp kopen. Deze is prima om mee te starten en wanneer je hem niet heel intensief gebruikt met meerdere mensen tegelijk. Wil je met zijn tweeën tegelijk roken of zelfs met zijn vieren? Dan zal je een ander model moeten kiezen, namelijk een waterpijp voor twee of meer personen. Dit betekent dat er in plaats van 1 slang, meerdere slangen zijn. Zo kan je tegelijkertijd genieten van de waterpijp.

Hoe werkt het?

Wanneer je nog nooit een waterpijp hebt gebruikt, kan het nog even lastig zijn om alles op de juiste manier in elkaar te zetten en de waterpijp aan te maken. Maar als je hem wat vaker gebruikt, krijg je er een handigheid in. Eerst moet je de waterpijp in elkaar zetten. Onderaan heb je de fles, die je vult met water. Zorg dat de staaf goed in het water zit en draai alles goed dicht. In het kopstukje leg je wat tabak. Er zijn diverse smaakjes, dus probeer van alles uit. Vervolgens dek je het bakje af met aluminiumfolie. Prik voorzichtig een aantal gaatjes in het folie, bijvoorbeeld met satéprikkers of een vork. Leg een kooltje op het folie en steek het aan. Pas op, want er kunnen vonkjes vanaf vliegen. Neem de slang in je mond en adem via je mond in. Het water zal gaan borrelen en rook zal door de slang naar boven komen.

Online kopen
Je kan een waterpijp gemakkelijk online kopen. Je hebt zo goed overzicht van verschillende stijlen en kan makkelijk zoeken op filters als met hoeveel personen je wilt roken. De waterpijp wordt zorgvuldig ingepakt en binnen no time heb je jouw eigen waterpijp in huis.

dasasdesign

Related Posts

Boekhouding Tilburg

Boekhouding Tilburg

Voedselkind 1 jaar: Tips voor nieuwe ouders

Voedselkind 1 jaar: Tips voor nieuwe ouders

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.